// Babbelaer – oktober 2015 – T.C. 't Laer

Babbelaer – oktober 2015

Babbelaer_header.jpg

 

Oktober 2015

Najaarscompetitie in volle gang!

De najaarscompetitie wordt elk jaar populairder. Dit jaar doen er maar liefst twaalf teams mee, verspreid over diverse dagen. Wil je weten hoed de teams het er vanaf brengen, klik dan hier.

Clubkampioenen!

Op zondag 20 september werden de finales van de clubkampioenschappen single gespeeld. Wij hebben in Michiel Wolters en Maroesja van Vliet twee waardige clubkampioenen gekregen.
Beiden van harte gefeliciteerd! Kijk voor de foto’s op onze website!
Save the date – 22 november – Junioren én Senioren

22 november gaan we het BUITEN tennisseizoen afsluiten. Dus zet deze datum al vast in je agenda! In dit jubileumjaar zullen we, net als bij het openingstoernooi, de junioren en senioren met elkaar laten spelen. De dag zal ongeveer van 10:00 tot 16:00 uur duren. Meerdere info volgt.

Lidmaatschap 2016

Mocht u uw lidmaatschap bij onze tennisclub willen opzeggen voor het nieuwe seizoen, dan dit graag doen vóór 1 december 2015.
De Vriendenclub van ‘t Laer wordt ‘De Club van 50’

We hebben al jaren een vriendenclub van ‘t Laer. Hierbij willen wij deze trouwe leden dan ook bedanken voor hun donaties. Dankzij hun jaarlijkse gift van € 50,- kan de club een aantal mooie en gezellige initiatieven ontplooien of onverwachte kosten opvangen om onze banen en ons clubhuis in goede conditie te houden. Wij geloven dat er best meer mensen zijn die de club op deze manier een warm hart willen en kunnen toedragen. En daarom is er nu ‘De Club van 50’. We roepen alle leden (maar ook welwillende oud-leden of lieve familieleden) op om lid van de ‘Club van 50’ te worden. Kijk op onze site voor meer informatie.

KNLTB Pas met saldo

Heeft u nog saldo op uw KNLTB 2015 pas staan? Geen zorgen! Het bedrag wordt automatisch overgezet naar uw nieuwe pas voor 2016, zodra deze beschikbaar zal zijn.

Tennissen in de maand november

In de maand november kan, als het weer het toelaat, ook nog gespeeld worden maar er zijn geen bardiensten meer.  Als onze trainer aanwezig is, dan is het clubhuis wel open. ’s Avonds kan er ook nog gespeeld worden als er trainingen plaatsvinden. De verlichting wordt door de trainer aangezet.

>>> Knabbel & Babbel

Wintertrainingen

Nog even, en dan sluiten de banen voor de wintervorst van december tot maart. Maar wil je lekker door blijven tennissen en jezelf blijven ontwikkelen, dan bieden wij jou de mogelijkheid om ook in december, januari en februari bij ons te komen trainen. De trainingen zullen waarschijnlijk plaatsvinden in de Tennishal Sprokkelenburg. De bijdrage voor een 10- weekse cursus is €180 op basis van 4 spelers per groep. Meld je aan door of een mailtje te sturen aan de JC: jc@tlaer.nl of geef het aan bij Johan of Philip. En doe dit z.s.m., maar uiterlijk vóór 31 oktober.

 

Najaarscompetitie

De najaarscompetitie is al weer bijna ten einde. Er zijn een aantal teams die hier aan meedoen. In Groen doet het Team ’t Laer 1 het geweldig goed. Het team bestaat uit: Bas Louwman, Abe Nordemann, Oliver Panacheril, Thijs van Wijngaarden, Pleun van den Berg, Mila Bouwman en Famke Reijn. Wil je op de hoogte worden gehouden van dit team? Ga dan naar: http://ow.ly/SgLS6.

Daarnaast zijn er 5 teams in Geel die meedoen. Ook zij hebben het goed gedaan de afgelopen zondagen. Wil je op de hoogte blijven van deze teams? Ga dan naar: http://ow.ly/SgM2E

 

DavisCup

Wat was het weer een geslaagde en geweldige DavisCup 2015! Gezellige sfeer, heerlijk weer en een geweldige inzet van de kinderen!! De VS ??  heeft dit jaar de bokaal gewonnen, Duitsland ??i is als tweede geëindigd en Spanje ??  als derde. Tot volgend jaar!!! ???

 

Oproep voor Vrijwilligers Jeugdcommissie

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan het succes en plezier van de jeugd bij ’t Laer? Meld je dan aan bij de Jeugdcommissie! Of je nu 1 dag of meerdere dagen per jaar jouw bijdrage wilt leveren, of structureel je steentje wilt bijdragen, of je talenten op de een of andere manier graag wilt inzetten voor de club: alles is mogelijk!! We kunnen echt alle hulp gebruiken. Dus stuur ons een mail als je geïnteresseerd bent. Ook als je vragen/opmerkingen en/of twijfels hebt, schroom niet deze voor te leggen aan ons via jc@tlaer.nl

 

Save the date – 22 november – Junioren èn Senioren

22 november gaan we het BUITEN tennisseizoen afsluiten. Dus zet deze datum al vast in je agenda! In dit jubileumjaar zullen we, net als bij het openingstoernooi, de junioren en senioren met elkaar laten spelen. De dag zal ongeveer van 10:00 tot 16:00 uur duren. Meerdere info volgt.

 

>>> TOT SLOT

De Babbelaer verschijnt elke maand, of vaker als we nieuwtjes hebben. Heb je iets te melden? Stuur dit dan aan de redactie. Tot de volgende Babbelaer!! Wil je de Babbelaer in de toekomst niet meer ontvangen of je adresgegevens wijzigen? Stuur de ledenadministratie dan een e-mail.

Check onze website en/of facebook pagina voor het laatste nieuws.

Babbelaer_mailing_below